icon global menu

PLAYMODS

Global Search
Home
>
News & Magazines
>
TV MIDTVEST Nyheder
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
TV MIDTVEST Nyheder
6.0
Size:7.8MB
Version:4.5.0
Fast download
Fast Download : Download this app by PlayMods App with faster speed.
Ordinary download
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
TV MIDTVEST Nyheder_playmods.net
The description of TV MIDTVEST Nyheder
I denne gratis app fra TV MIDTVEST får du hver dag nyheder fra kommunerne i Midt- og Vestjylland og breaking news, når der sker større ting i regionen. Med TV MIDTVEST Nyheder er du opdateret om det seneste indenfor politik, kultur, uddannelse og 112-stof. Hver dag finder du masser af journalistisk indhold i form af både tekst, billeder, interview og video fra vores artikler på web: tvmidtvest.dk. I appen finder du også nyhedsindslag og de seneste
nyhedsudsendelser fra TV MIDTVEST.
Du har mulighed for at få notifikationer ved breaking news og følge med live, når vi dækker større begivenheder.
TV MIDTVEST leverer nyheder til dig, der er på farten både med live og breaking news, så du ikke går glip af de seneste nyheder fra din kommune.
TV MIDTVEST dækker fra Vesterhavet i vest til Silkeborg i øst og fra Ringkøbing Fjord i syd til toppen af Limfjorden i nord. Du får nyheder fra Favrskov, Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Morsø, Ringkøbing-Skjern, Silkeborg, Skive, Struer, Thisted, Vesthimmerland og Viborg kommuner.
Vores nyhedsartikler, interviews og programmer giver dig information om mange forskellige temaer og emner og holder dig opdateret ved både at servere et hurtigt brief om en historie eller en mere fordybende reportage.
Om TV MIDTVEST
TV MIDTVEST er et regionalt public service tv- og mediehus, og vi er 100 procent statsligt finansieret via licensen. Tv-kanalen blev etableret i 1989, og vi har siden fulgt udviklingen og leverer i dag nyheder, dokumentarer og gode historier om og for midt- og vestjyder på de digitale platforme og tv.
More
TV MIDTVEST Nyheder 4.5.0 Update
Bug Fixes
More
Additional Information
Category: News & Magazines
Publisher:TV MIDTVEST
Requirements:Andriod 5.0+
Publish Date: 11/05/2022
Similar to TV MIDTVEST Nyheder
screenshot
screenshot
screenshot
screenshot
screenshot
Back To Top