icon global menu

PLAYMODS

Global Search
Home
>
Health & Fitness
>
Cufo Fitness Center
Cufo Fitness Center_playmods.net
Cufo Fitness Center
6.0
Size:16.7MB
Version:2.5
Fast download
Fast Download : Download this app by PlayMods App with faster speed.
Ordinary download
Cufo Fitness Center_playmods.net
Cufo Fitness Center_playmods.net
Cufo Fitness Center_playmods.net
Cufo Fitness Center_playmods.net
Cufo Fitness Center_playmods.net
The description of Cufo Fitness Center

Gennius App është një aplikacion mobile për të mundësuar aksesimin e abonentëve në palestër. Nga Gennius App ju keni mundësi të bëni blerje dhe rezervime direkt nga llogaria juaj bankare, Paypal ose krediti juaj në palestër. Gjithashtu mund të rezervoni klasën tuaj me instruktorin e preferuar, guida e fundjavës dhe merrni këshilla të vyera nëpërmjet artikujve. Në Fitness App ju mund të rezervoni masazhe, të blini produktet nga kafeteria ku gjithçka është tërësisht transparente.

More
Cufo Fitness Center 2.5 Update
Bug Fixes
More
Additional Information
Category: Health & Fitness
Publisher:Fitness-app
Requirements:Andriod 5.0+
Publish Date: 09/05/2022
Similar to Cufo Fitness Center
screenshot
screenshot
screenshot
screenshot
screenshot
Back To Top